Bed & Breakfast

– betyder seng og morgenmad – lige det man har brug for, når der står oplevelser på programmet.

Og her hos os tager vi det bogstaveligt, så her bliver du ikke sat til selv at lave morgenmad, hvis du har bestilt et dobbeltværelse.

Vi startede i 1999 med at indrette 4 værelser i de gamle staldbygninger. I prislisten hedder de kategori D, og de er stadig meget efterspurgte. Hvert værelse har eget bad/toilet og egen indgang fra det fri. Møbleringen er enkel og gedigen med gode enkeltsenge.

Loftshvælvingerne er bevaret, ellers er alt nyt med vandskurede vægge og klinkegulve med varme.

Et af de 4 værelser (nr 4) består af 2 rum med dør imellem – i det ene rum er der 2 enkeltsenge og i det andet er der en sovesofa, der passer til 2 børn (der kan enes) eller 1 voksen. I kan se billeder herunder, det er dem med tekst.

I forbindelse med opholdsrummet er der et lille, veludstyret køkken til fælles brug for de 4 værelser. Her kan alle fristelserne fra vejboderne tilberedes – evt som supplement til grillen. Der er køleskab og fryser til rådighed, en kaffemaskine og en kaffedåse, der sjældent er tom. Er man en gruppe, der har alle 4 værelser, betyder det, at man har opholdsrummet og køkkenet for sig selv.

Morgenmaden, som er med i værelsesprisen, er god og rigelig – brødet er hjemmelavet, og æggene bliver først kogt, når I kommer.
Så snart temperaturen er til det, serveres morgenmaden i orangeriet, ellers er det i opholdsrummet herunder.
Bemærk, at i de koldeste og mest mørke måneder, dvs fra efterårsferien frem til påske lukker vi værelserne ned. De kan altså ikke bookes i den periode.

Men så er der heldigvis lejlighederne – se mere om dem ved at klikke her >>

Værd at vide

Her er ingen ansatte, vi tager os selv af jer, fra I ankommer, til I rejser igen.
I skal ikke stresse for at nå ind på værelset og rydde op, inden rengøringskonen banker på. Der gøres rent under opholdet, hvis det ønskes, men kun efter aftale.

Bemærk, der ryges ikke inden døre, det er vigtigt for os, at det overholdes. Er du ryger, og kan du allerede nu se, at det bliver umuligt for dig, så er det nu, du skal klikke videre til en anden side.

Bemærk!

For kategori D gælder, at alle priserne er pr værelse pr nat (2 personer) incl. sengelinned/håndklæder og morgenmad.

Bemærk, at som udgangspunkt skal man minimum købe 2 nætter, det gælder uden undtagelse i forbindelse med helligdage og i højsæsonen. På andre tidspunkter er vi til at snakke med …

Rabat ved køb af minimum 4 nætter 10% – ved minimum 7 nætter 15% – ved minimum 14 nætter 20%