Hvordan kommer vi til Læsø?

Sådan kommer I frem til os

Østergård ligger midt på Læsø, 2 km fra Byrum mod Østerby – altså på landet.

Fra Vesterø havn, hvor færgen lægger til, er der 9 km til Østergård.

Det tager 10 minutter i bil og ca 1/2 time på cykel. Der er cykelsti hele vejen, hvis I følger hovedvejen.

Bussen, som er gratis på Læsø, holder ved færgen og kører ca 10 min. efter ankomst. Den følger hovedvejen til Byrum og derfra til Østerby. Da der ikke er stoppesteder på landet, skal man bede om at blive sat af ved Museumsvej lige overfor Galleri Rosenlund. Turen fra Vesterø til Museumsvej tager i med bussen knap 20 minutter og gåturen fra hovedvejen til Østergård tager 5 minutter.
Se bussens køreplan  (bemærk, at nogle afgange – de grønne – skal bestilles)
Det er også muligt at tage taxa, men da der kun er én på øen, er det en god ide at bestille på forhånd. Der kan være op til 8 personer i bilen. Bestilles på telefon 30 50 45 65.

Tips til færgen

Færgen afgår fra Frederikshavn, og turen tager 90 minutter. Passagerer skal ikke reservere plads undtagen på afgange med farligt gods, som er hver tirsdag fra Læsø 06.00 og fra Frederikshavn 20.30.

Det er derimod vigtigt altid at reservere plads til bilen i god tid. I højsæsonen er lørdag den store skiftedag, så her er der pres på de bekvemme afgange. Resten af året skal man især være opmærksom på weekend, ferier og helligdage.

Plads kan bookes online på færgens hjemmeside. Her kan man også finde oplysninger om priser, afgange, specielle tilbud mv.

HUSK, DER ER STOR RABAT PÅ BILLETTERNE
INDTIL 23/6 OG IGEN FRA 15/8 INDTIL 31/12 2018.