Dobbeltværelse B&B – Kategori D

Bed & Breakfast = seng & morgenmad, og det er præcis det, man har brug for, når der står oplevelser på programmet. Vores beliggenhed midt på øen gør, at mulighederne for udflugter på cykel eller til fods er virkelig mange. Vi hjælper gerne med forslag.

Vores 4 dobbeltværelser er ikke ens, men de er alle store og lyse, enkelt indrettet med 2 gode boxsenge og selvfølgelig eget bad/toilet.

Der er indgang direkte fra det fri, og der er mulighed for at sidde lige udenfor værelset og nyde livet under parasollen eller søge ud i liggestolene i haven.

Morgenmaden, som er med i prisen, serveres det meste af sæsonen i orangeriet. Som regel er det kun i april og oktober, det bliver for koldt, så rykker vi over i det hyggelige opholdsrum.

Morgenmaden består af buffet med vægt på kvalitet. Der er god kaffe, god te, hjemmebagt brød, kødpålæg, oste og syltetøj. Yoghurt – sommetider med bær fra haven – altid med gryn og müsli, og selvfølgelig mælk og juice. Dertil kommer blødkogt æg, som koges på bestilling, så det er varmt og lige tilpas, når det skal indtages (undtagen, når Lisbeth falder i snak og glemmer tiden).

Der er adgang til et stort opholdsrum med tilhørende køkken, som er veludstyret med køle/frys, komfur m/varmluftovn og keramisk kogeplade, opvaskemaskine, mikroovn og alt grej, der skal bruges til madlavning samt rigeligt med service. Det er her alle delikatesserne fra fiskemand og vejboder tilberedes, og det er her kortklubben mødes om aftenen til endnu en dyst.

Der er god plads i opholdsrummet til at dække op til ca 20 personer, så også større grupper kan samles her.

Et af værelserne er større end de andre – det består faktisk af 2 rum, hvor der i det ene er 2 enkeltsenge og i det andet en dobbelt sovesofa, som egner sig godt til 1 barn (2, hvis de kan enes). I prislisten nedenunder kan I se, hvad en opredningen  koster. Værelset skal reserveres enten pr telefon eller mail.

Dobbeltværelserne er lukkede i den mørke, kolde periode, men så er der heldigvis lejlighederne, som er hyggelige og varme året rundt.

Priser for dobbeltværelse kategori D 2020

1/1-1/4 2020 2/4-30/6 2020 1/7-20/8 2020 21/8-25/10 2020 26/10-31/12 2020
lukket 795 kr. 895 kr. 795 kr. lukket

Tilkøbspris for opredning til barn i familieværelset incl morgenmad: 3-13 år kr 95/nat. 13 år og opefter: kr 140/nat

Rabat ved køb af minimum 4 nætter 10% – ved minimum 7 nætter 15% – ved minimum 14 nætter 20% (gælder ikke på vinterpriserne og heller ikke på tilkøb).